Starețul Sfintei Mănăstiri Țigănești a săvârșit slujba de sfințire a noului Complex Sportiv al Federației de Rugby

Starețul Sfintei Mănăstiri Țigănești a săvârșit slujba de sfințire a noului Complex Sportiv al Federației de Rugby

 

18.12.2015. La invitația Președindelui Federației de Rugby din Republica Moldova, dl Vasilie Revenco, Preacuviosul Părintele Arhimandrit Irinarh (Costru), Starețul Sfintei Mănăstiri Țigănești a săvârșit slujba de sfințire și rugăciunile de binecuvântare a noului Complex Sportiv al al Federației de Rugby din Rep. Moldova.

Preacuvioșia Sa a binecuvântat pe cei prezenţi la ceremonia de sfințire a Complexului Sportiv, urându-le sportivilor ca Domnul să-i păzească şi să-i ferească de încercări şi pericole, pentru a-şi îndeplini obligațiile la cel mai înalt nivel, ducând faima ţării în toate colţurile lumii.

„Orice început bun, trebuie să aibă și un sfârșit pe măsură. Or, rugăciunile de binecuvântare pe care le-am săvârșit, atunci, la început de iulie 2014, când au demarat lucrările de construcție, rugăciuni în care am invocat Mila și Atotputernicia lui Dumnezeu, au fost auzite, astfel, încât lucrările au fost efectuate la timp, calitativ și cu multă tragere de inimă.  Fie ca și pe viitor, sportivii care se vor antrena în cadrul acestui Complex, să nu uite să-L pună de fiecare dată pe Dumnezeu mai presus de toate și atunci cu siguranță vor izbândi…” a menționat Părintele Stareț.

Domnul Vasile Revenco a mulţumit Starețului pentru bunăvoinţa de a săvârşi slujba de sfinţire, arătându-se convins că de acum înainte, activitățile în cadrul noului Complex, vor merge cu mai mult spor și cu Binecuvântare de la Domnul.

Share