Mesaj de felicitare la 25 de ani de slujire în treapta de arhiereu a ÎPS Mitropolit Vladimir, adresat din partea Sfintei Mănăstiri Țigănești

Mesaj de felicitare la 25 de ani de slujire în treapta de arhiereu a ÎPS Mitropolit Vladimir, adresat din partea Sfintei Mănăstiri Țigănești

Înaltpreasfinţiei Sale,

Înaltpreasfinţitului VLADIMIR,

Mitropolit al Chişinăului şi întregii Moldove

Cu credinţă și nădejde în Domnul,  vă felicităm cu acest frumos prilej – aniversarea unui sfert de secol de slujire cu râvnă la altarul Credinţei Ortodoxe şi poporului Republicii Moldova, dorindu-Vă să ne trăiți întru mulţi şi fericiţi ani, slujind şi mai departe cu aceeaşi ardoare întru binele şi prosperarea Bisericii, a clerului şi a creştinilor drept-măritori.

În cei 25 de ani de slujire arhierească a Înaltpreasfinţiei Voastre, în statul şi societatea moldovenească s-au produs transformări semnificative, cardinale. S-a primenit şi Biserica Ortodoxă din Moldova, prin frumuseţea bisericilor şi mănăstirilor, încreştinarea a zeci de mii de cetăţeni ai ţării.

La ceas aniversar, ne rugăm Bunului Dumnezeu Sa Vă ocrotească și Să Vă îndrume și mai departe, cu sănătate deplină și ferire de primejdii, pe drumul slujirii arhierești, pentru a ne fi încă mulți ani înainte îndrumător și rugător spre dobândirea mântuirii.

ISPOLA ETI DESPOTA! ÎNTRU MULȚI ANI STĂPÂNE!

Cu supunere fiască și profundă dragoste,

obștea Sfintei Mănăstiri Țigănești

Share